Play ponuda

FOTO: / Vjenčanice inspirirane Dalmacijom

shimmer fallback

Nova eNVy room kampanja vjenčanica inspirirana je Dalmacijom, njenim starim običajima i tradicionalnim vjenčanjem.

28.4.2014.
9:45
Play ponuda

Dalmatinski lokaliteti poput Sv. Filip i Jakova, Biograda na moru, Vrane i Vranskog jezera dali su idealnu kulisu ovoj priči koja priziva neka minula vremena kada su ljubavale naše prabake i pradjedovi.

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila i svilenog muslina slaveći ženstvenost i senzualnost.

'Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije, te kroz priču u čijem su fokusu mladi ljubavnici nekog prošlog vremena. Crno-bijela fotografija akcentirala je povijesni element kampanje, dok je svojevrsna bajkovita sirovost scenografije dodatno naglasila bijele vjenčane haljine', rekli su Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma.

Fotografiju potpisuje Šime Eškinja, šminku M. Dodić, styling L. Krpan, dok su zaštitna lica kampanje M. Kolak i S. Miladinović.

Play ponuda
Play ponuda