Dobri, loši i ludi outfiti na dodjeli MTV-jevih nagrada

Na dodjeli Video Music Awardsa u nedjelju navečer u Los Angelesu crvenim je tepihom definitivno dominirala crna boja, dok su neke dame išle u drugu krajnost i pokušale izgledati što šarenije.

29.8.2011.
12:55
VOYO logo

Najveće iznenađenje večeri bila je bez sumnje Beyoncé, koja je upravo na crvenom tepihu VMA odlučila svijetu objaviti da je trudna i ponosno pokazati već uznapredovali trbuščić koji se nazirao ispod elegantne narančaste haljine.

Dah je oduzimala i friško vjenčana Kim Kardashian u srebrnoj haljini, kojom je istaknula svoje najveće tjelesne adute – grudi i stražnjicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodno iznenađenje na crvenom tepihu bila je 18-godišnja Selena Gomez, koja svojim izborom haljine u gothic stilu kao da je svima željela pokazati da je odrasla i ozbiljna.

A Selena je bila samo jedna od uzvanica koja se te večeri odlučila za crnu boju, definitivno najčešću na ovogodišnjem crvenom tepihu VMA. Samo neke od njih su britanska pjevačka zvijezda Adele u haljini inspiriranoj šezdesetim godinama prošlog stoljeća i Britney Spears, koja je za preuzimanje nagrade za životnoj djelo izabrala pomalo S&M outfit te Jessie J, koja se pojavila u crnom korzetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od prevladavajuće crne, bilo je i zvijezda koje su se potrudile unijeti malo živosti. Prije svega Katy Perry, dobitnica nagrade za spot godine, koja je promijenila čak četiri odjevne kombinacije.

Najčudnija je bila reperica Nicki Minaj, čiji je outfit jako teško opisati, pa su se neki našalili da je vjerojatno ušla u dućan s igračkama, izabrala najšarenije komade i potom ih sve zalijepila za tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo