IDEŠ, KAKVA RAZLIKA! / Niste sigurni nosite li odgovarajući grudnjak? Prsata slatkica se 'žrtvovala' i na sebi demonstrirala najčešće pogreške

Image
Izvor: TikTok screenshot

Mlada žena mučila se pronaći savršeni grudnjak, uglavnom zbog svoje male građe i velike grudi

6.11.2022.
15:28
TikTok screenshot

Jen Warnes mučila se pronaći grudnjak koji joj dobro pristaje zbog njezine male građe i velikog poprsja. Bila je "pomalo šokirana" razlikom kada je konačno našla grudnjak prave veličine, i sve je to podijelila na svom TikToku.

Razlika je i više nego očita

Jen je često radila kompromise, mijenjala je veličinu naramenica i košarice, ali joj to nikad nije bilo dovoljno, grudnjak bi joj i dalje stvarao probleme.

No, kad je konačno pronašla pravu veličinu, nije mogla vjerovati u razliku.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
STRUK, GUZA... SVE JE TU! /

Diana je testirala slavni trik Kardashianki i ostala paf: 'Okej, sad kužim odakle Kim onakve proporcije'

"Nikada nisam ovo uspoređivala jedno uz drugo i pomalo sam šokirana", rekla je. U snimci je pokazala dva grudnjaka različite veličine - jedan u 30F i drugi u 28L.

"Ova strana u 30F nije ispravna veličina i još uvijek mi pristaje i na neki način je volim nositi iako je pogrešne veličine. Onaj u 28L je ispravne veličine - pogledajte razliku", zaključila je.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Možete vidjeti da sam puno više podignut u 28L nego u 30F. Da budem poštena, sviđaju mi ​​se obje veličine, 28L je definitivno izgledao bolje", dodala je.

Jen je rekla da nemaju svi brendovi donjeg rublja male veličine pa ona mora povećati jednu veličinu na 30 i umjesto toga prilagoditi je manjoj veličini košarice.

"Pokušajte pronaći specijaliziranu trgovinu za grudnjake u svojoj blizini! Idealna je samostalna trgovina koja ima širok izbor", rekla je.

Jedan je korisnik TikToka je primijetio: "Čini se da prava veličina poboljšava i vaše držanje!"

"Ne mogu vjerovati razlika! O moj Bože, obožavam to!", dodao je drugi.

Jen je podijelila znakove nošenja pogrešnog grudnjaka, rekavši ljudima da provjere dižu li se naramenice na leđima. Ni žice grudnjaka ne bi se trebale zabijati u kožu, rekla je.