Play ponuda

MLADOŽENJA IZBACIO SESTRE S VJENČANJA JER SU IGNORIRALE NJEGOVO STROGO PRAVILO: / Poslao je osiguranje na njih i uništio cijelu ceremoniju

Image

Svi gosti su ispoštovali strogo pravilo mladenaca, osim mladoženjinih sestara kojima je majka poručila da ga ignoriraju

7.4.2021.
11:33
Play ponuda

Jedan mladoženja na Redditu je otkrio kako je njegova obitelj sabotirala vjenčanje. Naime, on i mladenka htjeli su ceremoniju bez djece, o čemu su obavijestili sve goste.

Svi su pristali na to, osim njegove obitelji. U objavi je objasnio da ima tri sestre koje imaju djecu dobi od dvije do deset godina.

"Moja majka je rekla da je nelogično da zabranimo dolazak djeci jer se to nikad nije dogodilo u našoj obitelji i zato što sestre žive daleko i njihova djeca ne mogu biti sama", napisao je. Ipak, nakon svađe složili su se da neće dovesti djecu.

Image
VLASTITOJ KĆERI ORGANIZIRALA NAJJEFTINIJE VJENČANJE IKAD: /

Kupila joj vjenčanicu prekrivenu urinom, a tortu napravila za 12 kuna

Image
VLASTITOJ KĆERI ORGANIZIRALA NAJJEFTINIJE VJENČANJE IKAD: /

Kupila joj vjenčanicu prekrivenu urinom, a tortu napravila za 12 kuna

Na dan ceremonije svi gosti su ispoštovali pravilo, no onda je mladoženja ugledao svoje dvije sestre koje su došle sa svojom djecom.

"Odmah sam ih upitao što je s njima. Počele su se svađati sa mnom kada sam im rekao da ih neću pustiti unutra s djecom. Morao sam umiješati osiguranje kako bih ih natjerao da odu", objasnio je.

Iste večeri dobio je zlobne poruke od njih, a rođakinja je na Facebooku objavila status o njegovu "usr*nom" vjenčanju.

Obitelj pokušala okriviti mladenku

Nekoliko dana kasnije okupio je obitelj kako bi im objasnio što je pošlo po krivu. "Pitao sam ih što bi bilo da sam dopustio sestrama ulazak s djecom kada sam ostaloj rodbini i prijateljima koji su htjeli dovesti djecu rekao da to ne mogu učiniti", otkrio je.

Potom je saznao da je njegova majka rekla sestrama da ignoriraju pravilo. Obitelj mu je poručila da je sam upropastio svoje vjenčanje jer je nerazuman i da će ceremoniju uvijek pamtiti kao katastrofu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Majka mu je predložila da organizira drugo vjenčanje ili zabavu na koju će djeca biti pozvana, što je on odbio.

"Okrivili su moju suprugu tvrdeći da je to namjerno učinila. Pokušali su je uvjeriti da ne podržavaju ono što se dogodilo i da nam daju priliku da popravimo situaciju, inače nam je odnos narušen. Mislim da ono što sam učinio nije pogrešno. Htio sam da imaju malo poštovanja prema mojoj ženi i njenoj obitelji", objasnio je.

'Prekršili pravila i pretrpjeli posljedice'

Upitao je korisnike Reddita je li pretjerao zato što je izbacio sestre s vjenčanja, a većina se složila da je obitelj kriva za incident budući da su ignorirali njegove želje, posebno njegova majka.

"Tvoje je vjenčanje, ti određuješ pravila i popis gostiju. Djeca nisu bila na njemu. Namjerno su prekršili pravila i pretrpjeli posljedice. Ostani pri svome", "Nemoj organizirati drugu zabavu jer će samo odaslati poruku da misliš da si pogriješio i da su oni u pravu", "Ovo mi zvuči kao da te majka ne poštuje", "Oni su uništili tvoje vjenčanje jer su se oglušili na tvoje želje", "Tvoja obitelj, a posebno majka, pokušava prikazati tvoju ženu kao zlikovca. Moraš se time pozabaviti jer tvoja žena možda neće htjeti da ju se tako tretira", neki su od komentara.

Play ponuda
Play ponuda