IDE DO NJIH 100! / Mama (24) ima 22 djece i želi ih imati još i više: 'Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu...'

Christina kaže da je surogatima za djecu platila oko 138.000 funti (nešto više od milijun kuna)

10.9.2021.
17:29
Instagram/Christina Ozturk
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ruskinja Christina Ozturk (24) ima 22 djece i planira ih još imati, piše Daily Mail.

Ona je svoje prvo dijete dobila sa 17 godina, a ostalih 21 ima zahvaljujući surogat majkama.

Nakon što je upoznala svog supruga Galipa (57) na odmoru u Georgiji (to joj je bilo putovanje u inozemstvo), par se odlučio stvoriti veliku obitelj. Oni sada žive u Batumiju, gdje imaju 16 dadilja koje im pomažu u brizi o mnogobrojnoj dječici.

Christina kaže da je surogatima za djecu platila oko 138.000 funti (nešto više od milijun kuna), a dječicu je dobila za manje od 18 mjeseci.

"O tome sam sanjala od djetinjstva. Moj je suprug također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji. Tako da smo, nakon što smo se upoznali, počeli ostvarivati svoj san. Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu, ali planiramo biti najsretnija", rekla je Christina.

Planiraju imati više od 100 djece

Ona ne žali što su joj djecu rodile surogat majke i ne osjeća se zbog toga zakinuto, niti ima osjećaj da je nešto propustila. Christina planira imati još više djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, nije baš jeftino hraniti, odijevati i uzdržavati sve bebe, kao ni njihove dadilje.

"Izdvajam otprilike oko 35.000 kuna tjedno za osnovne potrepštine za svu djecu. Ponekad su troškovi malo veći, ponekad malo manji. Dadilje plaćam oko 3.000 kuna tjedno", otkrila je Christina.

Ona s obitelji živi u kući na tri kata, a planiraju je još proširiti ili kupiti drugu veću. Christina i Galip prvotno su planirali imati jedno dijete svake godine. No, shvatili su da njihove reproduktivne sposobnosti neće moći to pratiti, pa su odlučili angažirati surogat majke.

"Klinika u Batumiju za nas bira surogat majke i preuzima punu odgovornost za njih. Nismo osobno upoznati sa surogat majkama i nemamo izravne kontakte s njima kako bismo izbjegli probleme nakon trudnoće", kazala je Christina te je istaknula kako ona i suprug planiraju imati više od 100 djece ako se ispostavi da se mogu brinuti o njima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali