Play ponuda

MAĆEHA R / ODILA DIJETE POSINKU: O vezi Marine (35) i Vladimira (20) progovorio bivši muž: 'Sve se događalo pred mojim očima'

Image

Dok su svi svjetski mediji pisali o vezi maćehe i posinka, on se nije oglašavao, no sada je napokon izašao u javnost

17.1.2021.
15:44
Play ponuda

Ruska influencerica Marina Balmasheva (35), poznata po vezi s 15 godina mlađim posinkom Vladimirom, rodila je kćer. Njih dvoje u vezi su od prošle godine. U međuvremenu su se i vjenčali nakon što je Marina radi Vladimira ostavila svoga supruga Alexeya Shavyrina (45) poslije 13 godina braka. Kontroverzni par sada je dobio dijete.

Influencerica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija kćerkice i napisala: "Kada sam je ugledala, bilo mi je jasno da su to najšarmantniji obraščići koje sam ikad vidjela." U objavi je detaljno opisala cijeli proces porođaja, istaknuvši kako je njezin partner s njome bio cijelo vrijeme.

"Tata ne želi da zasad pokazujemo našu kćer. Zato joj se ni na jednoj slici ne vidi lice... Još uvijek razmišljamo kako ćemo je nazvati", podijelila je Balmasheva sa svojih više od pola milijuna pratitelja.

Bivši muž otkrio detalje

Marini je ovo peto dijete, nakon što je s bivšim suprugom usvojila četvero djece, koja su nakon njihova razvoda pripala ocu. Dok su svi svjetski mediji pisali o vezi maćehe i posinka, Alexey se nije oglašavao, no sada je napokon izašao u javnost.

Image
ZALJUBILA SE U POSINKA: /

Marina se udaje za 15 godina mlađeg Vladimira nakon 13 godina braka s njegovim ocem

Image
ZALJUBILA SE U POSINKA: /

Marina se udaje za 15 godina mlađeg Vladimira nakon 13 godina braka s njegovim ocem

"Nisu imali srama, seksali su se i kada sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj preljub da mi to nije bio sin. Trčala je u krevet moga sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao. Nakon toga bi se vratila i ležala u krevetu sa mnom kao da se ništa nije dogodilo", ispričao je prevareni suprug i otac za ruske medije.

Ne kontaktiraju s njim

Marina je prije vjenčanja s 15 godina mlađim partnerom zatražila predbračni ugovor, kako bi osigurala svoju imovinu u slučaju razvoda. Ona Vladimira poznaje od svoje 22., a njegove sedme godine. Punih 13 godina sudjelovala je u njegovu odgoju prije no što ga je zavela.

Influencerica je nedavno priznala da je otišla na nekoliko estetskih zahvata kako bi bila privlačnija svojemu mlađahnom suprugu te da nijedno od njih više nije u kontaktu s Alexeyem, prenosi Daily Mail.

Play ponuda
Play ponuda