Play ponuda

VLASNIK NAPUSTIO STARU MAČKU S DIRLJIVOM PORUKOM: / Ove riječi slamaju srce, pripremite maramice

Image
Foto: Shutterstock/ilustracija

Mačka je odmah prevezena u veterinarsku stanicu kako bi se vidjelo ima li zdravstvenih problema ili potrebu za posebnim režimom prehrane

16.10.2019.
20:27
Shutterstock/ilustracija
Play ponuda

Starija mačka pronađena je uz cestu s potresnom porukom, u kojoj vlasnik kaže kako je mora napustiti jer si više ne može priuštiti brigu o njoj. Ostavljenog 12-godišnjega Cheekyja pronašao je slučajni prolaznik u kutiji za mačke 9. listopada u Sjevernom Lanarkshireu, Škotskoj.

Odmah pored kutije s mačkom stajala je rukom napisana poruka: "Bok, zovem se Cheeky i u veljači ću napuniti 13 godina. Nažalost, moja si obitelj više ne može priuštiti da me zadrži. Molim vas, pobrinite se za mene."

Image
TRAŽI SE VLASNIK OVOG IZMUČENOG PSA: /

Stara i bolesna kujica ostavljena je zavezana za Veterinarski faks

Image
TRAŽI SE VLASNIK OVOG IZMUČENOG PSA: /

Stara i bolesna kujica ostavljena je zavezana za Veterinarski faks

Sklonište moli vlasnika da se javi

Mačka je odmah prevezena u veterinarsku stanicu kako bi se vidjelo ima li zdravstvenih problema ili potrebu za posebnim režimom prehrane. "Iako nitko ne bi smio napuštati kućne ljubimce, cijenimo to što je vlasnik istaknuo kako želi da se netko drugi brine o njegovoj mački", izjavila je za Metro menadžerica skloništa za životinje u Lanarkshireu Gillian Boyle.

Iz skloništa su pozvali prijašnjega vlasnika da im se javi kako bi im ispričao o Cheekyjevim prehrambenim i drugim navikama, da se mački pruži najbolja moguća skrb, s obzirom na to da je riječ o starijoj životinji.

Play ponuda
Play ponuda