Play ponuda

VIŠANI TRAŽE SVOG MAČKA POMORCA; / Ukrcao se, izgleda, na pogrešan trajekt i otišao za - Kaštela. Pokrenuli masovnu potragu

Image
Foto: Facebook

Objavu je podijelilo gotovo 500 korisnika Facebooka, a alarmirane su i udruge za zaštitu životinja

28.11.2019.
12:15
Facebook
Play ponuda

"Višani traže svog mačka, pomozite im da ga pronađu!", objavljeno je na Facebooku portala grada Kaštela. Stanovnici Visa sigurno znaju mačka sa slika i sada su zabrinuti jer znaju da je trenutno izgubljen. Po svoj se prilici ukrcao na - pogrešan trajekt.

"Mačak (na slici) često se popne na Hektorovića u Viškoj luci pa napravi đir do Splita i natrag u Vis. Ovoga puta izgleda da je pogriješio pa se popeo na trajekt koji prevozi plin te se navodno iskrcao u Kaštelima pored CEMEX-a. Molimo vas podijelite ovaj post, a sve informacije o mačku putniku dojavite na 0915638618", stoji u objavi.

Alarmirane su i udruge za zaštitu životinja

Objavu je podijelilo gotovo 500 korisnika Facebooka, a, sudeći prema komentarima, alarmirane su i udruge za zaštitu životinja. Koliko je ovaj četveronožac poznat na otoku Visu, pokazuje i jedan od komentara čovjeka koji je s njime nekad imao bliski susret.

"Ovaj mačor legenda se uvalio meni na brod, otklopio lonac, pojeo meso iz manistre i ostavio nam zavadu tko je pojeo meso i šporkao kužinu usred noći", ispričao je jedan korisnik.

Play ponuda
Play ponuda