Play ponuda

VELIKA KUKAVICA: / Ima 85 kilograma, a na lavež pudlica skriva se iza vlasnice!

Image
Foto: Facebook

Presly je mužjak velike danske doge, ima oko 80 kilograma, a kada ustane na stražnje noge visok je oko metar i osamdeset! Ogroman je!

29.11.2015.
19:10
Facebook
Play ponuda

Njegova vlasnica Sian Barrett kaže da se boji i najmanje pudlice, a plašljiv je i kada je kod kuće. Reagira na najmanji zvuk, pa su mu dali poseban jastuk i dekicu, s kojom ga pokriju i koju stalno nosi u njušci.

shimmer fallback
shimmer fallback

Osim malih pasa, boji se i plastičnih vrećica. "Smeta mu šuškanje vrećica, pa svaki puta kada iznosim smeće moram paziti da on nije u blizini", kaže vlasnica.

Zbog njegove plašljive naravi već su ga prozvali pravim Scooby Doo-om, likom iz crtića, ogromnim psom i velikom kukavicom.

"Neki dan sam ga šetala kada smo naišli na malog terijera. Toliko se uplašio da se nije želio uopće približiti sve dok Westy, koji je u odnosu na Presleya minijaturan, nije otišao iz parka", kaže Sian Barrett.

shimmer fallback
shimmer fallback

Maleni psi, platične vrećice, sve ga to plaši, ali kada se upali usisivač, tek tada se počne doista tresti. Pobjegne glavom bez obzira, zavuče se ispod stola i nema šanse da ga itko istjera van! Presley nije jedini pas kojeg ima, ali je svakako najveća beba.

"Presley ima 85 kilograma i nitko i ništa ga ne može pomaknuti. Ja ga ne mogu podignuti, a ne može ni moj muž koji smatra da je Presley ogromna kukavica i da je previše razmažen", opisuje vlasnica.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada je gladan, uzme papuču od vlasnice i hoda za njom po cijeloj kući. Ne odvaja se od nje. Kada mu vlasnica ode spavati, zna i zaplakati za njom. Međutim, ona kaže da je njegova blaga narav zaslužna što ga ljudi odmah zavole. Presley voli djecu i vrlo je pažljiv s njima.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Jednom smo prilikom naišli na ženu s malenom curicom u kolicima, koja je plakala. Presleyu se nije svidio taj zvuk, pa je išao ispitati situaciju. Dozvolio je malenoj djevojčici da ga podraga i ubrzo je prestala plakati", prepričava Sian.

shimmer fallback
shimmer fallback

Baš kao Scooby Doo, Presley je totalno super pas, međutim, baš kao i lik iz crtića totalna je kukavica koja se na najmanji znak nevolje skriva iza vlasnice, ispod jastuka, iza zgrade...

Play ponuda
Play ponuda