Vlasnici kućnih ljubimaca: Vaš ljubimac otkriva o vama više nego što mislite!

Image

Preferirate li više pse, mačke ili možda kornjače? Imate li velikog ili malog psa ili možda debelu mačku? Vjerovali ili ne, vaš ljubimac otkriva puno toga o vama kao osobi.

13.4.2021.
9:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Debela mačka

Ako imate debelu mačku vi ste previše ljubazna osoba. Imate tendenciju biti introvertni i blagi. Pazite samo da niste previše tolerantni i blagi te da ne dopuštate drugima da vas previše iskorištavaju.

Mačka

Vi ste introvertna i kreativna osoba. Volite imati vremena samo za sebe, ali ste pažljiva osoba. Kreativni ste i orijentirani na detalje pogotovo kad je u pitanju neka vaša strast.

Kornjača

Ne bježite od odgovornosti i vrlo ste uredni, što su divne ljudske kvalitete. Potrudite se ispunite sve svoje obaveze kako bi se mogli i opustiti te zabaviti. Možda ste ponekad malo sramežljivi, ali kad vam je stalo u stanju ste prirediti zabavu o kojoj će se dugo pričati.

Veliki pas

Imate veliko srce! Volite ljubiti, volite udobnost i ne bježite od izazova u životu.

Pas srednje veličine

Vi ste praktična i zabavna osoba. Uživate u životu i znate kako izvući najviše i najbolje iz svake situacije. Ljude privlači vaš smijeh i toplina.

Mali pas

Volite se družiti i po prirodi ste avanturist te nećete dozvoliti da vas nešto sputava. Ovo je velika kvaliteta, ali pazite da ne zaboravite na one kojima je najviše stalo do vas i koji vas vole.

Velika ptica

Vi ste sofisticirani intelektualac. Ponekad to zastrašuje ljude zbog čega su oni na gubitku. Vi ste broj jedan gost na velikim i važnim večerama i uvijek donesete najbolje vino.

Mala ptica

Vi volite sanjariti. I nema ništa lošeg u tome. Vrlo ste kreativni i volite se prepustiti maštanjima o dalekim zemljama. Unatoč tome, odličan ste slušač i to je kvaliteta koju vaši prijatelji znaju cijeniti.

Zec

Volite male udobnosti u životu. Mnoge odluke u životu donosite na temelju toga koji je najsigurniji put. Možda biste ipak mogli i riskirati ponekad, pod uvjetom da to ne ugrožava vaš život, naravno. Bilo kako bilo, nema ništa lošeg ni u 'sigurnim' stvarima u životu.

Tarantula

Vi ste pametan, dragi mizantrop. fasciniraju vas sve one stvari koje drugi smatraju čudnima.

Zmija

Vas zaista ne zanima to kakvim se netko čini, ne zanima vas što netko izgleda na određen način, ono što vas zanima je tko su oni zapravo. Ovo vas čini odličnim prijateljem onima koji su spremni biti iskreni prema sebi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču