Play ponuda

POKUŠAJTE NE ZAPLAKATI: / Vlasnici ga ostavili u skloništu, a ovaj jadni pit bull reagirao je poput svakog drugog čovjeka

Image
Foto: Facebook

Njegovi su ga vlasnici ostavili u skloništu za pse u Kaliforniji jer su se odlučili preseliti, a nisu htjeli da pas ide s njima u novi dom. Blue King nije mogao podnijeti toliku bol i razočaranje.

31.7.2017.
15:58
Facebook
Play ponuda

Da su psi vrlo emotivna bića, poznata je stvar. Ali nitko ne bi pomislio na kolikoj je zapravo razini njihova emocionalna inteligencija. Kada je jedno sklonište zaprimilo pit bulla, kojeg su se vlasnici odrekli, jadničak je pao u takvu depresiju da nije želio ni jesti ni piti, već je samo plakao.

shimmer fallback
shimmer fallback

Da, doslovno plakao jer su mu se suze slijevale niz obraze.

shimmer fallback
shimmer fallback

Alergija ili tuga?

Neki smatraju da je ta reakcija uzrokovana alergijom, ali drugi ipak vjeruju kako Blue King nije mogao podnijeti toliku bol i razočaranje. Njegovi su ga vlasnici ostavili u skloništu za pse u Kaliforniji jer su se odlučili preseliti, a nisu htjeli da pas ide s njima u novi dom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Inače, Carson je sklonište poznato po visokoj razini ubijanja životinja, tako da, kada im prođe rok za udomljenje, one se eutanaziraju. Skupina volontera u spomenutom skloništu nije mogla gledati Kingovo pretužno lice te su odlučili nešto poduzeti. Snimili su video i postavili ga na Facebook u nadi da će ga netko uzeti k sebi.

Našao novi dom

Nije prošlo dugo do prvog odaziva - Jennifer McKay na prvi se pogled zaljubila u Kinga i došla ga je upoznati.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Izgledao je jako tužno i depresivno. Nije me čak ni pozdravio kada sam došla. Svi ostali psi su me gledali u oči i mahali repom, ali on nije ni ustao niti me pogledao", opisuje Jennifer svoj prvi susret s Blue Kingom.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Točno se vidjelo da je pogledom tražio svoju obitelj kad bi god netko prošao onuda. Kao da je znao da je ostavljen", nastavlja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon što je pas prošao testiranje temperamenta (jer ipak je riječ o opasnom psu), povela ga je svojoj kući. Čim je napuštio sklonište, Blue King je postao novi pas. Vlasnica kaže kako obožava spavati, maziti se i gledati u zrcala.

shimmer fallback
shimmer fallback

Treba proći još vremena prije nego što nauči hodati na povodcu i neke osnovne zapovijedi, ali Jennifer je uvjerena da će nekoć depresivan pas posve zaboraviti doživljenu traumu, piše Bored Panda.

Play ponuda
Play ponuda