Play ponuda

NEODOLJIVA SLATKICA: / Ova ljepotica se često popne navrh glave, ali nitko se ne buni

Image
Foto: Net.hr

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih.

12.9.2016.
11:49
Net.hr
Play ponuda

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se "bori" s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu #lijepinasi. Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije.... Ukratko - sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.ž

"Moje ime je Miroslava, a ljepotica sa slike je Azra koja ima samo 3 mjeseca i obožava se ludirat, šetati i papat i igrat s mojim sinom! Ponekad nam doslovno završi na vrh glave! :) Iz Slavonije smo!"

Image
Foto: Net.hr
Image
Foto: Net.hr
shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda