Play ponuda

NAJSLAĐA SNIMKA S VJENČANJA IKAD: / Pas ušao u kadar tijekom prvog plesa, potez mladenaca rastopio internet

Image
Foto: Facebook

Ako ste u potrazi za nečim što će vam izmamiti osmijeh na lice, čitajte dalje

29.8.2019.
10:14
Facebook
Play ponuda

Mladenci iz Washingtona na vjenčanje su odlučili dovesti svoju čupavu mezimicu Evu, ali nisu ni slutili koliko će se zlatna labradorica angažirati oko ceremonije. Došlo je vrijeme za prvi ples te su Nicole i Seth Funden zakoračili na podij. Dok su plesali, iznenada im se pridružila i njihova voljena kujica.

Presladak video

Dok bi je neki otjerali da im ne kvari taj intiman trenutak, ovaj par objeručke je prihvatio Evu u zagrljaj te su dio pjesme otplesali u troje. Na snimci, koja je u manje od tjedan dana pregledana više od 1,6 milijuna puta, vidi se kako labradorica isprva hoda oko svojih vlasnika, a potom se oslanja na stražnje noge i traži njihovu pozornost.

Uzvanike, koji su sve promatrali sa strane, ganuo je ovaj trenutak prisnosti između sretnih vlasnika i njihova psa, te se u videu mogu čuti njihovi "awww" uzvici. Vjerna kujica bila je u središtu pozornosti i tijekom razmjene zavjeta, kada je cijelo vrijeme stajala sa svojim "roditeljima" pred oltarom, piše Metro.

Sve je gledala i Selena Gomez

"Nema šanse da će ona propustiti naše vjenčanje. Eva je naša beba i sve radimo zajedno", izjavila je novopečena gospođa Funden za Storyful. O svemu se oglasila i slavna pjevačica Selena Gomez, koja je bila na vjenčanju.

"Oni provode jako puno vremena s Evom. Vode je posvuda sa sobom", rekla je za The Dodo svjetska pop zvijezda.

Play ponuda
Play ponuda