Play ponuda

LEKCIJA IZ HUMANOSTI: / Kujica je izvukla van svoju novu dekicu, vlasnica zaplakala kad je shvatila zašto

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Vlasnica je Lani kupila novu dekicu kako joj ne bi bilo hladno noću jer spava u svojoj kućici u dvorištu. Sljedećeg jutra, dočekao ju je prizor koji ju je ostavio bez riječi.

25.7.2017.
22:38
Screenshot/YouTube
Play ponuda

Napušteni psi jako dobro znaju što su depresija i bol. Unatoč teškom životu prije udomljenja, kujica Lana ne dopušta da je sve to pokoleba, već iz dana u dan pokazuje koliko je draga i osjećajna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Spašena je s ulica Brazila kad joj je bilo osam mjeseci, ali vrlo dobro pamti kako je to biti lutalica. Kada je jedne hladne noći ugledala psa s vanjske strane svoje ograde, postupila je tako da bi od nje mnogi imali štošta naučiti.

Image
TAJNI ZNAKOVI: /

10 načina na koje vam pas pokazuje da vas beskrajno voli

Naime, vlasnica je Lani kupila novu dekicu kako joj ne bi bilo hladno noću jer spava u svojoj kućici u dvorištu. Sljedećeg jutra, dočekao ju je prizor koji ju je ostavio bez riječi. Njezina je kujica odvukla svoju dekicu do ograde i podijelila je s lutalicom kako bi oboma bilo toplo i ugodno.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Mislila sam: 'Kako je lijepo to što je učinila za svog prijatelja'. Moj najbolji četveronožni ljubimac me podsjetio na nešto jako važno - velikodušnost", izjavila je vlasnica Suelen Schaumloeffel.

Od tada, Suelen je počela ostavljati hranu i vodu za lutalicu. No, nažalost, kaže da on pobjegne svaki put kad mu se pokušava približiti. Nada se da će mu uskoro naći dom, ali zna da će trebati neko vrijeme dok se pas ne bude osjećao dovoljno ugodno i polako približi.

Play ponuda
Play ponuda