Play ponuda

KAD NE MOŽE PROTIV SEBE: / Hotch se svim silama trudio ispasti ozbiljan, no već na drugoj slici otkriva svoje pravo lice

Image

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih.

13.1.2017.
11:30
Play ponuda

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se "bori" s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu #lijepinasi. Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije.... Ukratko - sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Jasnin Hetch svojski se trudio izgledati mrko i ozbiljno, no već na drugoj slici otkrivo je kako je zapravo zaigrana maza.

Image
Image
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda