Play ponuda

JE LI OVO I VAŠ POSAO IZ SNOVA? / Idealni kandidat mora imati nježne ruke...'

Image
Foto: Thinkstock, cyano66

Irska veterinarska klinika traži osobe koje vole mačke kako bi preuzele ključni, dobro plaćeni posao - prorofesionalnig "mazitelja mačaka".

26.5.2017.
19:00
Thinkstock, cyano66
Play ponuda

Veterinarska klinika 'Just Cats' u Dublinu objavila je slobodno radno mjesto na svojoj web stranici s natpisom "traže se mazitelji mačaka".U klinici kažu kako bi bilo idealno kada bi kandidati bile "osobe ludo zaljubljene u mačke", prenosi UPI.

Duga, nježna milovanja

"Iako se zalažemo za jednake mogućnosti, ipak diskriminiramo protiv pasa kao pacijenata u ovoj klinici", navedeno je u objavi.

"Idealni kandidat mora imati nježne ruke koje su u stanju maziti i milovati mačku dugo vrijeme. Moraju blago govoriti i šaptati mačkama kako bi smirili živce nekih naših pacijenata. Sposobnost razlikovanja različitih načina predenja predstavlja znatnu prednost za dobivanje posla."

shimmer fallback
shimmer fallback

ČUDESNI OKSITOCIN: Pod stresom ste? Mazite ljubimca, kažu psiholozi

Image
ČUDESNI OKSITOCIN: /

Pod stresom ste? Mazite ljubimca, kažu psiholozi

Veterinar Aoife Caulfield rekao je kako će službena titula novih zaposlenika ovisiti o njihovom vještinama.

"Razmatramo veterinara pripravnika, sestru ili pomoćnu sestru", rekao je Caulfield. "No sama bit posla je imati člana osoblja koji bi bio odgovoran za to da naši pacijenti i gosti imaju ugodno iskustvo dok primaju zdravstvenu skrb."

Play ponuda
Play ponuda