Play ponuda

FOTO: / Od pogleda na ovo mogli biste se rastopiti!

shimmer fallback

San i dobra klopa neophodni su za razvoj i tijela i uma. Psi toga vjerojatno nisu svjesni, ali jako dobro znaju da poslije dobre papice najbolje paše hrkanac.

8.6.2011.
17:16
Play ponuda

Odavno smo zaključili da su psi zakon, ali nas svakodnevno iznenađuju s novim forama. Nevjerojatno su šarmantni, zaigrani, smiješni i simpatični, a kad treba, spremno će pokazati zube i stati u obranu svoje imovine, pardon gazde.

Uvjerili smo se da znaju plesati, pjevati, igrati nogomet, svađati se i duriti, pa čak i glumiti ako je potrebno. Jako vole klopati, a u stanju su jesti do te mjere da im pozli. Hrana im je toliko bitna da se teško od nje odvajaju čak i onda kad ih lovi san.

Mnogi od njih, posebno dok su mali, toliko se umore od žvakanja, da se naletu sna jednostavno prepuste gdje god bili. Pored, na ili u zdjelici s hranom svejedno je, samo da im njuška osjeti omiljeni miris.

Za sve vas koji ne možete odoljeti životnijima, posebice psima, priredili smo jednu slatku galeriju koja će vam uljepšati dan. Što je to tako neodoljivo, provjerite u galeriji.

Play ponuda
Play ponuda