Play ponuda

FOTO: / Čudesan svijet zmija

shimmer fallback

Više od 100 zmija, među kojima su zloglasna Crna mamba, zmija s najbržim ugrizom na svijetu, mrežasti piton iz Jugoistočne Azije - najdulja zmija na svijetu...

29.5.2014.
11:52
Play ponuda

'Čudesan svijet zmija' organizira u Zagrebu najveću internacionalnu izložbu zmija, koja se održava od 26. svibnja do 26. srpnja u Arena Centru na drugom katu.

Ljubitelji ovih egzotičnih životinja moći će uživati u najljepšim primjercima iz svih krajeva svijeta. Mambe, kobre, čegrtuše, najveće i najmanje svjetske ljutice, boe i pitoni samo su dio ovog zmijskog svijeta kojeg će posjetitelji moći vidjeti u dva mjeseca koliko traje izložba.

Zastupljeno je više od 100 zmija u više od 40 terarija, a posjetitelji će ovom prilikom moći vidjeti tri vrste mambi, koje spadaju u najopasnije zmije na svijetu, a posebnu pažnju privlačit će zasigurno zloglasna Crna mamba.

Tu je i australska smrtonosna ljutica - zmija s najbržim ugrizom na svijetu, mrežasti piton iz Jugoistočne Azije - najdulja zmija na svijetu, siktavica i cape kobra te 15 vrsta čegrtuša. Jedna od atrakcija izložbe je gabonska ljutica - najmasivnija otrovnica ujedno i zmija s najvećim očnjacima koji mogu narasti i do pet centimetara.

Izložba je otvorena od 26. svibnja, a može se pogledati na drugom katu Arena Centra do 26. srpnja. Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, a za djecu od 7 do 14 godina cijena je 20 kuna. Grupe preko 20 osoba plaćaju 15 kuna po osobi, a djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz.

Play ponuda
Play ponuda