Play ponuda

DRŽIMO ŠAPE DA BRZO OZDRAVI: / Smotani Frankie inače je zdrav ko dren, ali uvijek nekako ozlijedi nogice

Image
Foto: Net.hr

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih.

11.1.2017.
11:30
Net.hr
Play ponuda

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se "bori" s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu #lijepinasi. Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije.... Ukratko - sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

"Ovo je smotanko Frankie iz Slavonskog Broda,ima 2,5godine i od svih mogućih zdr. problema on samo šape oštećuje,a onda glumi teškog bolesnika..... :)" napisala nam je Ivana koja se brine za svog najdražeg ukućana.

Image
Foto: Net.hr
Image
Foto: Net.hr
Play ponuda
Play ponuda