Play ponuda

Copy of Poklonite nepotrebno i spasite odbačene životinje

shimmer fallback

Svake godine volonteri Noine Arke organiziraju brojne štandove s ciljem prikupljanja sredstava nužnih za liječenje i prehranjivanje napuštenih i zlostavljanih životinja u azilima Udruge.

16.2.2010.
16:20
Play ponuda

Vrijeme blagdanskog darivanja je daleko iza nas, a u gomili prigodnih poklona koje ste dobili, sigurno ima i znatan broj onih koji vam se ne sviđaju ili ih smatrate nepotrebnima u svom domu. Takvi darovi često završe u nekoj kutiji na vrhu ormara, s mentalnom bilješkom drlog.

Upravo ti, vama neželjeni pokloni, jako su potrebni Udruzi Noina Arka.

Svijeće i svijećnjake, bižuteriju, šalice, plišance, ukrasne figurice, magnete i druge sitnice koje vam ne trebaju možete pokloniti Udruzi. Stvari koje poklonite, poslužit će volonterima Arke da organiziraju tombolu ili ih prodaju na nekom od štandova kakve Udruga redovito organizira, s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje i prehranjivanje životinja - štićenika Udruge.

U azilima Noine Arke, na Veterinarskom fakultetu i u Dumovcu, nalazi se preko 150 životinja. Psi i mačke koji su preživjeli zlostavljanje, napuštanje i stradavanje u prometu, u Udruzi dobivaju neophodnu njegu, liječenje i čekaju svoju drugu šansu.

Svakome od njih najviše je potreban novi dom, ali ako već ne možete udomiti psa ili mačku ili donirati novac za njihovo uzdržavanje, učinite za njih ono što možete – donirajte sitnice za štand koje vi ne želite.

Sve stvari možete odnijeti u Info Centar, na adresu IV. Stara Peščenica 1, svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 21 sat, te subotom i nedjeljom od 9 do 14 sati.

Imate li pitanja, kontaktirajte Helenu Sitar, koordinatoricu Noine Arke, na broj 091/ 521 46 96 ili na e-mail adresu helenasitar@yahoo.co.uk.

Ne možete učiniti sve, ali neka to ne bude izgovor da ne učinite ništa.

Play ponuda
Play ponuda