Play ponuda

BARBARSKA OKRUTNOST! / Malenu čivavu drogirali, živu zapalili, slomili joj kosti i bacili u smeće!

Image
Foto: swns

Malenog Bucka banda tinejdžera ukrala je iz njegovog doma u mjestu Margate, britanskoj pokrajini Kent. Psića su satima mučili. Što god su oni uzimali, dali su i njemu. Živog su ga zapalili.

25.11.2015.
13:04
swns
Play ponuda

Pita li se nadležnu inspektoricu za zaštitu životinja, Caroline Doe, to je jedan od najgorih slučajeva zlostavljanja bespomoćne životinje koji je ikada vidjela u svojem životu. Bucko je propatio paklene muke, a četvoro tinejdžera koji su mu to priuštili tek će odgovarati za svoja nedjela.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za sada im je lokalni sud izrekao zabranu da u idućih 5 godina posjeduju kućnog ljubimca. Troje, dva šesnaestogodišnjaka i jedan petnaestogodišnjak, odmah je priznalo krivicu za okrutno postupanje prema životinji jer su znali kako sud neće imati milosti. Određeno im je da u idućih godinu dana, prikupe 2 tisuće funiti, što je oko 22 tisuće kuna, čime bi se trebali pokriti troškovi liječenja psa.

shimmer fallback
shimmer fallback

Vođa bande, šesnaestogodišnjak, također je priznao krivicu, ali prema njemu je sud za maloljetnike u Folkestoneu bio odrješit. Slijedi mu ista kazna kao i za troje njegovih sljedbenika, s tim da je njegov otac odmah morao platiti kaznu u visini od 5.800 Funti, što je 63.000 kuna!

"Ovi su mladići priznali da su Bucka prisilili da proguta drogu, udarali ga rukama i nogama, slomili mu kosti, prije no što su ga bacili u smeće! Također su priznali da su mu zapalili njušku i oči sprejem koji su zapalili upaljačem. Od svega se toga naježim. Možda su oni maloljetni, možda su bili pod utjecajem droga, ali ovakva razina okrutnosti je ekstremna, barbarska i neoprostiva!", rekla je inspektorica Doe.

shimmer fallback
shimmer fallback

Bucko je imao doista teške tjelesne ozlijede. Opekotine oko njuške i očiju, slomljena šapa i kralježnica. Danima je tumarao, ostavljen da ugine. "Pravo je čudo da je poreživjeo! Zatekli su ga kako tumara uz rub prometnice. Ozlijede koje smo evidentirali su doista bile ozbiljne. Veterinari su procijenili da je u takvom stanju bio punih 6 dana!", objasnila je patnje koje je malena čivava prošla, Doe.

shimmer fallback
shimmer fallback

Bucko se uspio oporaviti. Vraćen je svojim prvotnim vlasnicima.

Play ponuda
Play ponuda