Play ponuda

ANTIVAKSERI SIŠLI S UMA: / Zbog novog opasnog trenda oglasili su se čak i veterinari

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Na teoriju koja je potekla od vlasnika ljubimaca iz SAD-a upozorava i britansko veterinarsko udruženje, a boje se kako bi novonastali trend mogao uzrokovati pad već ionako niskih stopa cijepljenja

27.2.2019.
22:47
Sandra Simunovic/PIXSELL
Play ponuda

Protivnici cijepljenja postali su zabrinuti i za četveronožne ljubimce. Naime, smatraju kako bi im ljubimci od cjepiva mogli postati autistični.

Da nije riječ o šali već su zaista zabrinuti govori i činjenica da su tražili da im Britansko veterinarsko udruženje objasni mogu li psi bolovati od autizma, piše The Intellectualist.

Veterinari zabrinuti

"Svjesni smo povećanja broja vlasnika kućnih ljubimaca protiv cijepljenja u SAD-u koji su izrazili zabrinutost da bi cijepljenje moglo dovesti do toga da njihovi psi razviju ponašanje slično autizmu. ali trenutno nema znanstvenih dokaza koji bi ukazivali na autizam kod pasa ili vezu između cijepljenja i autizma", objasnili su iz Britanskog veterinarskog udruženja, no unatoč tome mnogi odbijaju cijepiti svoje ljubimce.

Image
EVO ŠTO KAŽU LIJEČNICI. LIJEČNICI, NE FORUMI: /

'Cjepiva nikad nisu bila sigurnija'

Image
EVO ŠTO KAŽU LIJEČNICI. LIJEČNICI, NE FORUMI: /

'Cjepiva nikad nisu bila sigurnija'

Na teoriju koja je potekla od vlasnika ljubimaca iz SAD-a upozorava i britansko veterinarsko udruženje, a boje se kako bi novonastali trend mogao uzrokovati pad već ionako niskih stopa cijepljenja.

Play ponuda
Play ponuda