LJUBAVNA PRIČA NOVOGA PREDSJEDNIKA I PRVE DAME: / 'O svemu imam mišljenje i bez ustručavanja ga kažem, a on se nikad ne uvrijedi'

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović zaljubili su se na dočeku Nove godine 1991., a vjenčali su se tri godine kasnije

7.1.2020.
14:12
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sanja Musić Milanović, liječnica i supruga novoizabranog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, nije se isticala ni za vrijeme njegovog premijerskog mandata, kao ni tijekom predsjedničke kampanje. Iako je intervjue davala vrlo rijetko, u jednom od razgovora u vrijeme kad je Milanović bio premijer, progovorila je o njihovu odnosu i otkrila da mu uvijek da do znanja što misli. "Tko mu iskrenije od mene može nešto reći? O svemu imam mišljenje i bez ustručavanja ću ga izreći. Uvijek sve ogolim do kraja. Zoran se nikad ne uvrijedi. Mi se dovoljno poznajemo", rekla je.

Žive u centru Zagreba

Između njih dvoje zaiskrilo je na dočeku Nove godine 1991., već tjedan dana kasnije bili su u vezi. Ubrzo su otišli i na prvo zajedničko ljetovanje, i to novcem koji je Milanović zaradio prodajući usisavače po kućama. U bračnu luku uplovili su tri godine kasnije i uskoro dobili sinove Antu Jakova (21) i Marka (15). Supružnici od 2008. godine s djecom žive u stanu od 127 metara kvadratnih u centru Zagreba.

'Između nas postoji zdrava doza ljubomore'

Sanja je magistrirala epidemiologiju 1999. godine na Université Libre de Bruxelles. Doktorirala je 11 godina kasnije u Zagrebu. U Zavodu za javno zdravstvo bavila se prevencijom debljine, a 2019. godine projekt njezinog tima pod nazivom "Poligon za tjelesnu aktivnost školske djece", nagrađen je u Bruxellesu.

U jednom intervjuu za Jutarnji list 2011. godine priznala je da između nje i supruga postoji zdrava doza ljubomore, ali da jedno drugo nikad ne ispituju s kim su bili i što su radili. "Ako si ne vjerujemo, onda je bolje otići iz veze. A ja se jako ugodno osjećam u našoj", izjavila je tada.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali