šmika boli

ZAPLAKALI OD MUKE: Muškarci pokušali staviti tuš na oči, rezultati ih natjerali na suze!

Proizvođaći tekućeg tuša za oči zamolili su petoricu frajera da za potrebe snimanja reklame pokušaju na svojim kapcima povući jednostavnu crnu liniju. Jednostavnu crnu liniju…

Dečki su ciljali na “klasični look”Foto: YouTube screenshot

U početku, zadatak im se činio lak. Povući urednu crtu na kapku doista ne bi trebao biti veliki problem, smatrali su.  Međutim, već pri prvim pokušajima crna je tinta završila u oku. Mnogi su proplakali.

..crta je bila sve, samo ne urednaFoto: YouTube screenshot

“Ne znam kako vi to cure radite. Dobio sam jednostavan zadatak, samo trebam povući crtu za taj klasični izgled, jel’, a već me frka u gaćama.”, komentirao je jedan od “hrabrih” pokusnih kunića.

..potekle su i suzeFoto: YouTube screenshot

“Moja cura ovo radi dok ju ja vozim u autu i prelazim preko svih mogućih rupa! Kako ona to napravi? To je zapanjujuće!”, komentirao je drugi dok si je “vadio oko” vrhom tuša.

Stavljanje tuša na oko ovim je muškarcima bilo iznenađujuće kompliciran zadatak. Niti jedan nije uspio povući jednostavnu crnu liniju iznad, a kamoli, ispod oka.

Jednoglasno su damama skinuli kapu na vještini, a pojedinima se tuš čak i dopao. “Baš sam si seksi.”, rekao je momak čija cura se šminka dok on vozi.

tus7

Povratak na Net.hr