zona 45 / Vodimo vas na trodnevni sajam mode na Trgu Bana Jelačića!

Modne novitete donosi vam Ida Balen koja će vam otkriti koje su to dvije glumice postale nove modne muze. Zbog uloge su se spremne razodjenuti, a zbog mode spremne odjenuti svašta. Što su na sebe stavile danas - pogledajte upravo sad.

22.4.2014.
18:37
VOYO logo

Vodimo vas u jednu posebnu zonu. Nije zabranjena, dapače, otvorena je za sve ljubitelje mode koja na ovom događaju postaje dostupna svima. Dobro došli u Zonu 45. Trodnevni sajam mode koji na Trgu Bana Jelačića počinje 9. svibnja. Uoči festivala šarenila i materijala provjeravamo kako je glumicama, koje su zaštitna lica događaja, legla uloga modela? Mi bismo rekli odlično.

"Fino mi je imati kasnije te slikice moram priznat, a i moda je igra moda je jednostavno nešto što možeš naglasit neki svoj stil. Ja volim Alex Dojčinović tako da sam često i privatno u nekim njenim haljinama i dobila sam danas haljinu", kazala je glumica Linda Begonja.

Na Zoni 45 svoje će vještine pokazati domaći i dizajneri iz regije. Stiglo je više od 70 prijava, a odabrano je osam finalista.

"Da na jednom mjestu se okupe i uz promotivne dizajnerske cijene prodaju svoje dizajnerske komade plus to je promocija naših mladih dizajnera", dodaje Martina Pandžić-Skoko, direktorica sajma.

A ima li doista Zona 45 sve to, zna Ana, koja je prijašnjih godina bila redovna posjetiteljica i kupac.

"Nađem sve, od šilterica do nakita, prošle godine sam čak i jastučnice kupila tako nekih jakni, majica, svašta nađem...", dodaje Ana Maras, glumica.

I ono mnogima najvažnije- mogu li si to priuštiti?

"Super, super su cijene puno povoljnije nego da se ide u studio nečiji".

Kako uživo izgledaju ove dvije dame u kreacijama talentiranih dizajnera vidjet ćemo i na samom sajmu, značajnom kako za publiku tako i za dizajnere.

"Fashion.hr kao koncept zapravo prepoznao je važnost prezentacije mode, modnih brendova i manjih modnih brendova na jedan način koji nije samo ekskluzivan na tjednu mode Fashion.hr. Zato smo izrazito ponosni što već petu godinu donosimo sajam mode zapravo u centar grada", izjavio je Vinko Filipić, direktor projekta Fashion.hr Industrija.

Zagreb tako petu godinu zaredom na tri dana postaje nalik na London, Pariz ili Tokio. Za doći u centar mode neće biti potrebna avionska karta. Tek možda tramvajska. Zvuči dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo