Play ponuda

MILIJUNI PREGLEDA U POLA SATA / Ova mlada dama se ne srami svojih nesavršenosti: Ima asimetrične dojke i ponosno ih pokazuje

Foto: TikTok
21.1.2023.
17:35
TikTok

Djevojka pod imenom Milla je u videu na TikToku pokazala svoje nejednake grudi. Milla je podijelila snimku sebe u šarenom bikiniju. Svima je za oko zapela činjenica da joj je desna dojka veća od lijeve. Mnogima se njezina snimka svidjela i hvale činjenicu da je bez srama pokazala svoje nesavršenosti.

"Ti si prekrasna", Konačno netko isti kao i ja", "I ja imam nejednake dojke i sramila sam ih se", "Omg, nisi sama", "Hvala ti što si ovo podijelila" bili su neki od komentara od komentara ispod objave.

U samo nekoliko sati skupio je preko 3,2 milijuna pregleda. Milla inače često na TikToku objavljuje snimke sebe u oskudnim kombinacijama i tako privlači pažnju svojih gledatelja.

Asimetrija dojki, odnosno razlika u veličini, obliku ili položaju se smatra normalnom i u slučaju potpuno razvijenih i formiranih ženskih grudi. Pretpostavlja se da je posljedica nekih odstupanja u rastu koje su hormonske, ali prvenstveno genetske prirode.