igla umjesto korektora / Novi trend - tetoviranje podočnjaka: uklonite tamne mrlje iglom i bojom

Image
Foto: Instagram/Rodolpho Torres

Osim što tetovažom briše podočnjake, brazilski tattoo majstor na isti način uspješno uklanja i strije. Tetovira ih i puni bojom kože

16.11.2018.
12:52
Instagram/Rodolpho Torres
VOYO logo

Mnoge žene muku muče s tamnim kolutovima pod očima i ne izlaze iz kuće prije, no što ih različitim kozmetičkim trikovima uspiju prikriti. Imamo dobre vijesti za njih.

Odsad je moguće trajno ukloniti podočnjake i to u tattoo studiju. Popularni, brazilski tattoo majstor Rodlopho Torres koji na Instagramu ima preko dva milijuna pratitelja, u svom studiju u Sao Paulu podočnjake briše tetovažom. Njegove usluge sve su traženije, osobito zbog činjenice da je riječ o tattoo majstoru sa desetogodišnjim iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dermatolozi upozoravaju da se ne bi trebalo prepuštati u ruke osobama koje nisu liječnici kada govorimo o tom nježnom području na licu. Naime, pod očima je koža izuzetno tanka te postoji velika opasnost od infekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemedicinsko osoblje ne bi smjelo oko vaših očiju ići oštrim instrumentima. Postoji opasnost od infekcije oko kapka ili ciste folikula dlake", upozorila je dermatologinja Lance Brown. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što briše podočnjake, Torres uspješno uklanja i strije. Tetovira ih i puni bojom kože. U njegovom studiju tetoviranje je poprimilo potpuno drugačije značenje ukrašavanja tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo