NE BACAJTE OVAJ KOMAD ŠMINKE KAD MISLITE DA STE GA POTROŠILI: / Pomoću ovog genijalnog trika korektor će vam trajati duže

Image

Korisnik TikToka podijelio je sa svojim pratiteljima i ljubiteljima šminke praktični savjet kojim će nešto i uštedjeti

31.1.2021.
15:13
Play logo

Tekući korektor vam prekratko traje? Frustrira vas to što s četkicom ne možete dosegnuti ostatak tekućine iako znate da je još ima? Jedan ljubitelj šminke na TikToku je otkrio kako potrošiti i posljednju kap korektora, a sve što vam treba su kliješta.

"Imam jedan trik za vas. Znate ono kada je vaš korektor gotovo potrošen i ništa ne možete izvući van?", upitao je pratitelje u videu i pokazao kako mogu riješiti taj problem. Strugao je dno bočice, no četkicom ne uspio doseći dno na kojem još uvijek ima dovoljno proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom mladić predlaže da nabave kliješta i njima uklone plastični umetak na vrhu bočice. Zatim je umočio četkicu natrag u bočicu i pokazao koliko je preostalog proizvoda uspio izvući.

"Ovo se zove ušteda novca, kakva prevara", rekao je TikToker u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Stotine pratitelja u komentarima su mu se zahvalile na korisnom i praktičnom savjetu zahvaljujući kojem će nešto uštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo će mi toliko pomoći", "Wow, ovo je tako genijalno", "Možete upotrijebiti i pincetu", pisali su drugi ljubitelji šminke.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo