NAPRAVILA PARFEM OD VAGINALNIH SOKOVA: / Novinarka testirala muškarce s kojima je izlazila, evo kako je prošlo

Image
Foto: Instagram

Vjeruje se da miris koji oslobađamo - kemikalije poznate kao feromoni - igraju veliku ulogu u zavođenju.

3.11.2017.
7:38
Instagram
Play logo

Jedna je žena otišla u krajnost i to zaista testirala - koristila je vlastite vaginalne sokove kao afrodizijski parfem za privlačenje muškaraca. Nakon što je provela istraživanje o tome, novinarka Allison Ramirez otkrila je da u osnovi samo trebate staviti prst tamo dolje, a zatim nanijeti svoj "prirodni parfem" na pulsne točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema povijesnim knjigama, to je bila metoda zavođenja koju su koristile kurtizane srednjovjekovne Europe - one su doista stavljale svoje vaginalne sekrete iza ušiju i na vrat. Ali Allison je smatrala da je to "pomalo necivilizirano" i obratila se za pomoć kreatorima parfema da stvori svoj vlastiti personalizirani miris.

Ramirez je svoj parfem testirala na velikom broju muškaraca s kojima je izlazila i ugodno se iznenadila uvidjevši da djeluje. Jedan je spoj završio poljupcem za fotografiju, a jedan SMS dogovorom za sljedeći sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka iz Los Angelesa, koja je ovaj eksperiment provela za Cosmopolitan, konzultirala se sa Saskiom Wilson-Brown, koja vodi radionice za stvaranje parfema. Ona joj je rekla da eterična ulja cimeta, anisa i benzoina imaju afrodizijska svojstva i da bi mogla raditi pomiješana sa ženskim sokovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miris na ženi koji muškarce privlači poput magneta, a nije riječ o parfemu

Međutim, upozorila je da "tjelesne tekućine i znoj nisu stabilni, i da vjerojatno ne bi bili dobri u takvoj formuli". Istaknula je neke mirise koji potiču cirkulaciju krvi u muški spolni organ, a to su: pita od bundeve, lavanda, gospina trava i krafne. Na kraju su se dogovorile da će Allisonine sekrete pomiješati s cedrom, ružom i cibetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naoružana svojim tajnim oružjem novinarka se upustila u izlaske s raznim muškarcima. Prve večeri susrela se sa starim prijateljem, s kojime je završila u pijanom poljupcu za fotografiju.

"I onda odjednom - zubi! Bilo je smiješno, ali je i boljelo", rekla je i objasnila kako joj je prijatelj rekao da se nije mogao suzdržati od ugriza zbog parfema koji je nosila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Drugog je dana otišla u McDonald's, gdje je, kaže, dobila osmijeh od blagajnika koji joj inače naplati bez ikakva izraza lica. Našla se i s prijatelejm svog prijatelja. Iako tijekom druženja nije pokazivao da na njega djeluje parfem, tajanstveni joj se muškarac javio sljedećih dana rekavši kako mu je bilo lijepo s njom i da bi je volio opet vidjeti.

Sve u svemu, Allison nije doživjela nijedno negativno iskustvo s muškarcima koje je podvrgnula svom eksperimentu, što potvrđuje uspješnost metode zavođenja iz davnina.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo