Play ponuda

LASH LIFT ILI PODIZANJE TREPAVICA: / Priuštite si svjež izgled svakog dana bez korištenja maskare

Image

Inovacija u kozmetičkim tretmanima koja pruža svježiji izgled čitavog lica.

8.4.2018.
13:00
Play ponuda

Lash lift ili podizanje trepavica inovativna je metoda uređivanja koja se od nedavno koristi i u Hrvatskoj. Ovo je odličan način da se bolje istaknu oči i uz to pruži čitavom licu svježiji i odmorniji izgled. Idealan je za žene koje nemaju mnogo vremena ili naprosto ne žele svakog dana stavljati maskaru ili umjetne trepavice.

Lash lift je idealan za ravne i svijetle trepavice

Za razliku od minivala trepavica u kojem se koriste različite kemikalije, za lash lift se koristi samo keratin. Zahvaljujući njemu trepavice postaju dulje, gušće i tamnije. Tretman je dosta sličan onom koji se primjenjuje prilikom keratinskih tretmana za kosu.

Image
KAKO UBRZATI RAST KOSE: /

Prirodni put je najbolji, a pronašli smo i recept za genijalan šampon

Image
KAKO UBRZATI RAST KOSE: /

Prirodni put je najbolji, a pronašli smo i recept za genijalan šampon

Tako se danas na tržištu mogu naći umjetne trepavice, ugradnja ekstenzija trepavica, minival trepavica i lash lift ili podizanje trepavica. Lash lift se smatra jednim od boljih tretmana, a odličan je za žene koje imaju prirodno ravne i svjetlije trepavice. Podizanje trepavica stvara efekt kao da čitavo vrijeme imate maskaru, a pogled se automatski vizualno više otvara. Ovim tretmanom se trepavice podižu iz korijena, a uz to ih možete obojati i tako dodatno naglasiti. Keratinska maska pomaže za podizanje trepavica ali i za jačanje dlake.

Lash lift tretman traje od sat vremena do 90 minuta, a uz njega možete tražiti i dodatne kozmetičke tehnike pa će tada trajati nešto duže. Ovaj tretman obavezno izvodite jedino uz nadzor ili od strane stručne i educirane kozmetičarke. Koriste se kemikalije i ako se ne koriste po zadanim pravilima, mogle bi napraviti više štete nego koristi. U slučaju predugog držanja ili krivog nanošenja, moguće je da vam se spale sve trepavice i da ih potpuno izgubite dok ponovno ne narastu. Iz tog razloga se preporučuje provjeravanje proizvoda za podizanje trepavica na koži prije samog tretmana kako ne bi došlo do dermatitisa, upale očiju, razvijanja alergija i slično.

Efekt lash lifta može trajati od četiri do deset tjedana. Dugotrajnost će ovisiti o brzini rasta vaših trepavica, kao što je i kod ekstenzije trepavica.

Tretman traje oko sat vremena

Prije samog tretmana kozmetičarka će vam očistiti trepavice od nečistoće i šminke. Nakon toga se pokrivaju donje trepavice kako ih se ne bi zahvatilo za vrijeme uvijanja. Nakon toga se na gornji kapak lijepi silikonski jastučić. Oni se mogu naći u različitim veličinama pa se biraju na temelju veličine kapka. Prvo se na jastučić nanosi ljepilo koje nije iritirajuće za kožu i koje se nakon tretmana lako uklanja s kože.

Postupak lash lifta izgleda ovako:

  • na korijen gornjih trepavica nanosi se sredstvo s keratinom koje na očima stoji oko 10 minuta. Za to vijeme je nužno da su oči zatvorene i da ne trepćete.
  • nakon toga se nanosi fiksator ili losion kojemu je svrha da djeluje na trepavice kako bi što duže ostale uvinute i uzdignute
  • u ovom periodu je moguće nanijeti i boju za trepavice (uz to se tada nanosi i botox za trepavice)
  • nakon tretmana je potrebno da se trepavice prođu s njegujućim uljem ili losionom koji će omekšati trepavice i omogućiti lakše odstranjivanje od zaljepljenog silikona
  • keratin se odstranjuje s trepavica uz pomoć štapića za uši, nikako blazinicom

Nakon lash lift tretmana trebat ćete pričekati barem dva dana prije nego koristite vodu ili sredstvo za čišćenje lica. Ako ne dirate ili perete trepavice u tom periodu, to će pomoći dulji vijek podignutih trepavica. Osim toga se ne smije koristiti sauna ili solarij, a posebice se ne smije koristiti maskara barem prvih 24 sata. Ako se odlučite na lash lift uzmite u obzir da će korištenje preparata kao što su ulja ili drugi prirodni preparati umanjiti efekt podignutih trepavica.

Završni rezultat podignutih trepavica ovisit će od osobe do osobe, a slična stvar je i sa kosom. Kod nekih žena će lash lift trajati duže, kod nekih kraće, a tako će i kod nekih biti postignut izniman efekt, a kod nekih tek blaga promjena.

Cijena tretmana

Cijena lash lifta je u današnje vrijeme došla do slične razine kao i ekstenzije trepavica. Ovisno o tome u kojem salonu izvodite tretman, cijena lash lifta će biti oko 300 kuna.

Play ponuda
Play ponuda