vampirski trendovi / Iz političke arene u modu: Mirela Holy saborsku fotelju zamijenila kostimografijom u kazalištu

Nakon političkog debakla na posljednjim izborima, Mirela Holy hrabro je rekla: 'Hvala i doviđenja'. Političku je arenu sa svim njezinim igrama i igricama, ostavila iza sebe i sad se igra s modom

5.4.2016.
17:55
VOYO logo

Mirela Holy je političku karijeru zamjenila modnom. I odmah joj je stigla poslovna ponuda. Postala je kostimografkinja je nove predstave 'Vampirska kronika: Jure Grando', redatelja Damira Zlatara Freya, koja će se premijerno izvesti 20. travnja u Puli. Za sve je 'kriv' slučajan susret redatelje i političarke. 

"Prilikom susreta imala sam na sebi kaftan koji se Damiru silno svidio i pitao me gdje sam ga kupila i onda sam mu rekla da ga nisam kupila, nego da sam ga ja dala šivati. Nastao je prema mojoj skici i on se silno iznendio jer nije znao da sam završila školu primjenjene umjetnosti, modni dizajn. Tada mu je pala na pamet ideja da bi mogla raditi kostimografiju za predstavu", prepričala je Holy. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna je ideja rezultirala još sjajnijim kostimima, koji nikako ne opisuju i Mirelin privatni modni izričaj.

Moda je u svakom slučaju obilježila Mirelin život. Kroz njezinu političku karijeru, upravo je njezina odjeća često znala biti u prvom planu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao djevojčica bila sam uvjerena da ću život provesti kao modna dizajenrica. Moda je moja ogromna ljubav iz djetinjstva", priznala je bivša šefica ORaH-a. 

Svoju modnu opsesiju, djetinju razigranost modelima i kreacijama unosila je svakodnevno i u saborske klupe. Njezine tadašnje kolege, a ni mediji, često nisu na njih najbolje reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne bih ništa promjenila. Dakle, uvijek nastojim živjeti u skladu sa sobom i znam da to možda nije česta karakteristika političara, ali ne opterećujem se s tim što drugi misle o meni", naglasila je Holy. 

Bivša ministrica otkrila nam je kako joj je raspored pretrpan otkako je napustila političku arenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pišem knjigu, predajem na faksu, radim strukturu za još jednu knjigu", nabrojala je. 

Svaka je nova stranica njezine knjige života izuzetno zanimljiva. Međutim, bez obzira na činjenicu da potpuno uživa, Holy se nada da će do zadnje korice barem još koji list biti ispisan njezinim političkim uspjesima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo