kokos i ruža / Domaća krema za lice - najbolji preparat koji možete nanijeti na svoju kožu

Image
Foto: Thinkstock
Image
Foto: Thinkstock

Domaća krema za lice izbacit će iz vašeg ormarića sve ostale kreme, uvjeravamo vas

22.3.2018.
15:00
Thinkstock
VOYO logo

Najbolje stvari često su najjednostavnije. Tako je i kozmetičkim preparatima. Ne morate kupovati skupe proizvode, već odvojiti malo vremena i naučiti kako da sami napravite najbolje za sebe. Tako ćete najbolje znati što koristite, a i uštedjet ćete puno novca. Možda otkrijete i novu strast - proizvodnju prirodne kozmetike.

Ova domaća krema za lice najbolji je način da krenete u avanturu upoznavanja prirodne kozmetike jer je vrlo lagana za napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su sastojci koje trebate:

  • 2 žlice kokosovog ulja
  • žličica vitamina E (kupite u ljekarni)
  • nekoliko kapi eteričnog ulja - odličan je izbor ulje ruže koje čuva kožu od starenja i divno miriši. Možete dodati i kap eteričnog ulja čajevca koje je učinkovito protiv virusa, bakterija i gljivica

Postupak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomiješajte sve sastojke. Ulje kokosa je u krutom stanju stoga ga prije otopite na parnoj kupelji. Smjesu prebacite u posudicu koju ste predvijdeli za kremu i čuvajte u hladnjaku ili u kupaonici. ASko stavite u hladnjak krema će biti tvrda, no i dalje će se moći razmazivati. 

Vitamin E vraća koži elastičnost  i prirodni je konzervans.  Kokosovo ulje ima brojne blagdati za kožu, a ona ga odlično upija te ne ostaje masni trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća krema za lice s kokosovim uljem hidratizirat će kožu, čuvat je od virusa, bakterija i gljivica, 'peglati' bore, štititi je od slobodnih radikala i regenerirati. Možete koristiti kokosovo ulje bez mirisa ili ono s mirisom. Ovisno o tome što volite. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo