ĆELAVE ZBOG ŠAMPONA: / Kosa otpada nakon samo nekoliko pranja

Šampon Wen Hair poznatog stilista iz Los Angelesa uzrokuje ispadanje kose. Tako tvrde žene i muškarci koji su ga kupili i isprobali, a rezultate, u ovom slučaju porazne, objavili na internetu.

16.12.2015.
15:31
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada je predstavljao svoj novi proizvod, Chaz Dean obećao je kako će njegov šampon promijeniti cijelu industriju. Prema onome što objavljuju oni koji su ga koristili, doista, promjene su vidljive.

Nakon Wen šampona ispadaju čitavi pramenovi, a žena koja je objavila ovu fotografiju kaže kako plače i nosi "šiletricu", svaki puta kada izlazi iz kuće. I nije jedina. Potrošaći, glavnom žene, tvrde kako su zbog ovog šampona obile osip, kosa im je ispucala, ispadala, a tjeme im je bilo posebno iziritirano.

Nakon niza optužbi, oglasila se i tvrtka koja proizvodi ovaj šampon. Glasnogovornik Joe Hixson rekao je kako su pritužbe dospjele od jako malog broja krajnjih korisnika njihovog proizvoda.

"Snažno ćemo se boriti protiv ovih optužbi, kako bismo dokazali da su netočne", rekao je Hixson.

Žene kojima je kosa počela ispadati pokrenule su tužbu protiv ovog proizvođaća. Tvrde kako su u Wenu morali znati za posljedice, budući ih je putem društvenih mreža o tome obavijestio veći broj ljudi. Smatraju kako su proizvod odmah trebali povući s tržišta.

"Vidjela sam rupu na svojoj glavi. To me je zabrinulo pa sam prestala koristiti Wen", napisala je jedna od žena.

Inače, Wen je uživao javnu podršku nekolicine američkih zvijezda, a Brooke Shields je, svojevremeno, bila glasnogovornica branda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stilist koji stoji iza ovog šampona poznat je u zvjezdanim krugovima.

Proizvođač i dalje tvrdi kako nema znanstvenog dokaza koji bi potvrdio da upravo taj šampon ili regenerator uzrokuje nagli gubitak kose. U međuvremenu, i dalje pljušte suze nad izgubljenim vlasima.

"Ne prođe niti jedan dan, a da ne zaplačem. Kosu perem samo dva puta tjedno, jer kada je mokra, ispada još više", napisala je žena ispod ove fotografije.

Niti ovakvi "dokazi" nisu uvjerili glasnogovornika Hixsa da je, možda, šampon kojeg promovira glavni krivac za ispadanje kose.

On i dalje tvrdi kako kosa može ispadati zbog mnogo razloga, a Wen nije jedan od tih.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali