Za snažne i buntovne žene / BiteMyStyle ponovno oduševljava: nova putanja je snažna punkerica

Image

Zoran Aragović inspiraciju za aktualnu kolekciju pronašao je u punku i rocku, kao i snažnim, buntovnim i energičnim ženama

27.11.2018.
14:00
VOYO logo

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brend BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu kolekciju inspiriranu punkom i rockom. Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju  snažne, buntovne i energične žene za koju je namjenio ovu kolekciju.

Image

(FOTO: Denis Butorac)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često sam u radu inspiriran glazbom pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom glazbenom erom, naravno,  na moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i točkama“, ističe Aragović.

Image

(FOTO: Denis Butorac)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada su krojevi u pitanju, sežu  od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama), pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput pencil suknji i haljina).

Image

(FOTO: Denis Butorac)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju“, rekao je dizajner.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo