Sastojci:
750 g većih šampinjona 1 šalica maslinovog ulja 1 šalica crnog vina 1 češnjak češnjaka sol, papar
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Priprema:
Četkom očistite gljive, Prepolovite ih po dužini, a stapke zarežite s obje strane.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nožićem zarezati glave i staviti u dublju posudu. Pomiješajte vino, ulje, usitnjeni češnja i dodajte malo soli i papra, pa marinadom prelijte gljive.
Pustite gljive da stoje u marinadi 2 sata. Nakon toga, izvadite ih marinade, ocijedite, poslažite ih na tepsiju i stavite peći u pećnicu na 225 Celzija, bliže gornjoj ploči cca 10 minuta.
Poslužite ih uz zagrijanu marinadu i pečeno meso.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa