Zapečena rebarca s povrćem

Uz zapečena svinjska rebarca savršeno će odgovarati cvjetača i mrkva kao prilog. A kada je povrće u pitanju, uvijek se možete dodatno 'zaigrati' i dodati miks onog što najviše volite.

21.10.2011.
14:27
VOYO logo

Priprema: Luk očistite i narežite. U lim u kojem će se peći povrće i meso dodajte 4-5 žlica ulja. Rebra podijelite na komade od po dvije kosti, pa ih posolite i poparite te nakratko prepržite s obje strane.

Na ulju u kojem ste pržili rebarca pržite kratko i luk, dodajte 1 žličicu chillyja, klinčić i mješavinu začina mediteranskog bilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjesu koju ste dobili prženjem dobro utrljajte u meso.

Cvjetači odstranite suvišno lišće, podijelite na cvjetiće, operite. Očistite mrkvu i krumpir, operite i narežite te sve zajedno stavite u lim. Ako želite, možete dodati šampinjone ili još nekog drugog povrća po vašoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasporedite rebarca i povrće, te dodajte još malo soli i papra po povrću. Pecite u pećnicu na 180 celzija oko 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
gospodin savršeni aus
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo