VIŠE NIKAD NEĆETE JESTI KRUH! Pekarica šokirala odvratnim priznanjem: / 'Tajni sastojak uzimam svaki dan u javnom zahodu'

Image
Foto: shutterstock

Nije poznato kako urin utječe na okus kruha, ali jedno je sigurno - ne želimo ni saznati

11.7.2020.
20:37
shutterstock
VOYO logo

Francuska pekarica otkrila je recept nakon kojega više nikad nećete jesti kruh. Tajni sastojak njezinih proizvoda je, naime - ženski urin! Da, dobro ste pročitali. Kako prenosi New York Post, Louise Raguet sakuplja mokraću u ženskim javnim zahodima i njome gnoji pšenicu koju koristi za izradu kruha.

Ponosna na svoju ideju, koju smatra ekološki prihvatljivom, ova je pekarica izjavila kako je urin odlično prirodno gnojivo. Zbog svojih kontroverznih stajališta, samu je sebe prozvala "ekofeministkinjom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ONA TVRDI DA JOJ JE PSEĆI URIN IZLIJEČIO AKNE: /

Ako ste jakog želuca, pogledajte video koji je stručnjake digao na noge

Image
ONA TVRDI DA JOJ JE PSEĆI URIN IZLIJEČIO AKNE: /

Ako ste jakog želuca, pogledajte video koji je stručnjake digao na noge

Okus mora da je nezaboravan

"Urin je zapravo potpuno zanemarena tekućina koja se uglavnom baca. Sadržava dušik, kalij i mnoge druge nutrijente. Trebalo bi ga tretirati kao zlato", rekla je. Kako urin ne bi utjecao na okus kruha, Raguet ga razblaži i razrijedi prije nego što ga prelije po pšenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novom istraživanju u Francuskoj, oko 29 milijuna kruhova koji koriste urin moglo bi se ispeći svakoga dana, čime bi se poljoprivrednicima štedjele 703 tone dušika u umjetnim gnojivima. Nije poznato kako urin utječe na okus kruha, ali je njegova sterilnost prilikom izbacivanja iz ljudskoga tijela bila temom brojnih znanstvenih rasprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo