Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
DOMAĆE I TRADICIONALNO SA ŠPIČEKOM, BY SPAR /

Vinski sekeli gulaš sa kimom, slani krumpir sa peršinom

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Na svinjskoj masti prepecite sitno nasjeckan luk. Kada luk dobije boju, dodajte sitno nasjeckan češnjak. Podlijte vinom. Dodajte lovor i dobro oprano kiselo zelje. Lagano kuhajte. Svinjetinu narežite na kocke. Polijte uljem i lagano posolite te stavite u zagrijanu pećnicu na 220°C da se zapeče. Kada se  meso zapeklo, ubacite ga u posudu sa zeljem. Dodajte kim i crvenu papriku, podlijte s 500 ml vode i pustite da lagano kuha dok meso ne bude mekano. Po potrebi podlijevajte vodom ako meso nije gotovo, a tekućina je isparila. Dok se meso kuha, u posebni lonac stavite kuhati krumpir u posoljenu vodu koji ste prethodno oblikovali u bačvice. Kada je kuhan, ocijedite ga od tekućine, prelijte otopljenim maslacem i posipajte sitno nasjeckanim peršinom. Kada je meso kuhano, dodajte kiselo vrhnje i sve zagustite škrobnim brašnom koje ste promiješali s malo hladne vode. Servirajte u tanjure uz prethodno pripremljeni  krumpir.

DOMAĆE I TRADICIONALNO SA ŠPIČEKOM BY SPAR gledajte OVDJE!

Sadržaj donosi SPAR Hrvatska.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike