Umak od bučinih sjemenki

Za ukusan umak treba vam vrlo malo sastojaka i svega 20 minuta rada. Probajte novi okus umaka koji će se izvrsno spojiti s mesom i raznovrsnim kuhanim povrćem.

18.12.2009.
18:12
VOYO logo

Sastojci:

75 g bučinih sjemenki 1 svežanj bosiljka 2 češnja češnjaka 75 ml maslinova ulja 75 ml bučinog ulja 50 g svježe ribanog parmezana sol i papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Na teflonskoj tavi bez masti pržite sjemenke na umjerenoj vatri cca 3 minute. Za to vrijeme otrgnite listove bosiljka, a češnjak usitnite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U miješalicu stavite sjemenke, bosiljak, češnjak, sir i obje vrste ulja i dobro izmiješajte. Posolite i popaprite i poslužite uz meso, tjesteninu ili kuhano povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
gospodin savršeni aus
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo