Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Umak od bučinih sjemenki

Za ukusan umak treba vam vrlo malo sastojaka i svega 20 minuta rada. Probajte novi okus umaka koji će se izvrsno spojiti s mesom i raznovrsnim kuhanim povrćem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci:

75 g bučinih sjemenki 1 svežanj bosiljka 2 češnja češnjaka 75 ml maslinova ulja 75 ml bučinog ulja 50 g svježe ribanog parmezana sol i papar

Priprema:

Na teflonskoj tavi bez masti pržite sjemenke na umjerenoj vatri cca 3 minute. Za to vrijeme otrgnite listove bosiljka, a češnjak usitnite.

U miješalicu stavite sjemenke, bosiljak, češnjak, sir i obje vrste ulja i dobro izmiješajte. Posolite i popaprite i poslužite uz meso, tjesteninu ili kuhano povrće.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike