Kuharica i TikTok zvijezda Lora McLaughlin Peterson podijelila je svoj jednostavan trik da se krumpir oguli i zgnječi u isto vrijeme. Prvo, Lora kaže da skuhaš krumpir kao i inače, piše The Sun.
"Zatim položi zdjelu na radnu površinu i stavi stalak za pečenje na vrh", poručila je. "Prereži krumpir napola, položi ga na rešetku i 'procijedi'. Rešetka gnječi krumpir, a ostavlja kožu."
Kolege s TikToka bile su impresionirane trikom, a jedna je pratiteljica rekla da joj je ova ideja promijenila život i potaknula Loru da zakonski zaštiti svoju umotvorinu.
Za one koji ne posjeduju rešetku za pečenje, postoji još jedan način da dobijete savršeni pire krumpir. Tiktokerica je ranije podijelila kako štedi vrijeme i posuđe kuhajući svoje krumpire izravno u mlijeku.
"Krumpir ga ionako upija, pa zašto ne… I tako je dobro", zaključila je Lora.