Jelo s kobasicama: Tijesto s kobasicama i gljivama

Image

Vrijeme je svježih kobasica pa ako ste se zasitili standardnih načina pripremanja, kao pečenje i kuhanje uz dodatak senfa, probajte spremiti kobasice uz rajčicu, gljive i uz tijesto.

21.4.2021.
16:08
VOYO logo

Ssatojci za jelo s kobasicama:

rezanci, tijesto - za 4 osobe dovoljno je 40 dag 30 dag svježih kobasica 25 dag šampinjona 50 dag oguljenih rajčica 3 režnja češnjaka majčina dušica ulje sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema jela s kobasicama:

Gljive očistiti i obrisati s vlažnom krpom, usitnite 2 režnja češnjaka pa sve kratko popržite na malo ulja. Kada gljive puste vodu, posolite, popaprite i pirjajte uz miješanje dok voda ne ispari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj tavi ispržite narezanu kobasicu na kolutiće, ostatak češnjaka i dodajte majčinu dušicu.

Dodajte gljive i usitnjenu rajčicu pa pirjajte na srednjoj vatri cca 20 minuta.

Za to vrijeme skuhajte rezance, ocijedite ih i na kraju dodajte kobasicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo