Pečene masline u tijestu na kuhanoj blitvi

Stoljećima su već cijenjene u kulinarstvu, ali i u medicini. U njihovom okusu uživa se uz vino, sireve ili, pak, uz pršut.

16.8.2010.
17:53
VOYO logo

Sastojci:

1 šalica naribanog sira 2 žlice maslaca, na sobnoj temperaturi 1/2 šalice brašna malo cayenne papra 24 punjene zelene masline slatka paprika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Ugrijte pećnicu na 200 stupnjeva, a za to vrijeme u zdjeli izmiješajte sir, maslac, brašno i cayenne papar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrabite jednu žlicu i oblijepite oko masline, zarolajte. Ponovite s ostale 23 masline. Postavite na kalup za pečenje. Pospite slatkom paprikom. Pecite 15 minuta ili dok ne dobije zlatnu boju.

Poslužite tople kao predjelo uz kuhanu blitvu začinjenu maslinovim uljem i češnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo