Priprema svinjskih rebarca: Pečena rebarca sa senfom i crvenim umakom

Image

Jednostavno i ukusno. Svinjska rebarca pečena, ali nadopunjena pikantnim senfom i crvenim umakom.

15.4.2021.
17:49
VOYO logo

Sastojci za pripremu svinjskih rebarca:

1 kg svinjskih rebarca 1 glavica luka 2 žlice svinjske masti 2 žlice kečapa od rajčica 1 - 2 žlice octa sok od pola limuna 2 žlice senfa 2 žlice šećera 1 žlica nasjeckanog lista bosiljka 1 sušena ljuta papričica (čili) sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema svinjskih rebarca:

Usitnite luk i propržite na masti, a za to vrijeme kečap pomiješajte s malo vode i začinskim dodacima te dodajte luku, poklopite i lagano kuhajte tridesetak minuta, po potrebi dodajte malo vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svinjska rebarca posolite, popaprite, premažite senfom i zapecite ih u pećnici također tridesetak minuta.

Izvadite iz pećnice, premažite ih pripremljenim umakom i stavite na vruć roštilj ili na tavu. Pecite dok ne omekšaju, uz povremeno premazivanje ostatkom umaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo