Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
NE VOLITE STARI KRUH, PA ZAŠTO ONDA RADITE OVO? /

Grozna pogreška zbog koje se svježa štruca prebrzo suši

Najbolje je rješenje, koliko god vam možda blesavo zvučalo, da stavite kruh u zamrzivač

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Mnogi ljudi kruh ostavljaju na kuhinjskom pultu, u kutiji za kruh ili kuhinjskom ormariću, a pritom ga drže u papirnatoj ili plastičnoj vrećici. To je pogreška zbog koje se on brzo osuši i upljesnivi.

Vrećica će polako, ali sigurno osušiti kruh, a sobna temperatura idealna je za razvoj bakterija i gljivica. Plus ako štrucu ostavljate u kuhinji na mjestima na kojima može doći u kontakt s vodom, pokvarit će se još brže.

Dva savjeta za uvijek svjež kruh

Najbolje je rješenje, koliko god vam možda blesavo zvučalo, da stavite kruh u zamrzivač. Tako ćete uvijek imati svježu štrucu, a možete je odmrznuti na dva načina:

1. Ako vam treba odmah, izvadite zamrznuti kruh, stavite ga u aluminijsku foliju i zagrijte u pećnici.

2. Ako želite svjež kruh za ujutro, izvadite ga prije spavanja i stavite na čistu kuhinjsku krpu da se preko noći lagano otapa. Ujutro će okus biti kao da ste ga tek kupili u pekarnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike