Najskuplji vodič kroz kulinarstvo uskoro u prodaji

Mnogi će se složiti da je kuhanje jedna vrsta umjetnosti i znanosti.

18.8.2010.
12:03
VOYO logo

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking čine 2400 stranica u šest poglavlja, koji će se naći u prodaji od 1. prosinca.

Najavljena je i kao najveća i najskuplja kuharica do sada, a moći će se kupiti za 625 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogato ilustrirana knjiga vodi čitatelja putem tisuće izvornih slika potkrijepljene tekstom i objašnjenjima i na elegantan način pokazuje da znanost i tehnologija mogu biti potpuno jasne i privlačne.

Ovaj detaljan i opširan vodič kroz umjetnost i znanost kulinarstva, dizajniran je kako bi čitatelje podučio osnovnim trikovima molekularne gastronomije, poput izrade pjenica i korištenje tekućeg dušika, na pravilan i siguran način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni autori koji su sudjelovali u stvaranju ove fascinantne kuharice pojašnjavaju svaki detalj pripreme namirnica i kuhanja.

Tako se u pojedinim poglavljima osvrću i na važnost pravilnog rezanja mesa, pojašnjavaju fizikalna svojstva vatre i vode, konzerviranje hrane, govore o tehnikama kuhanja te o opremi koja je potrebna.

Jedno poglavlje posvećeno je održavanju higijene u kuhinji a donose i dio povijesti kulinarstva.

Za sve ljubitelje gastronomije i one koji uživaju u spravljanju jela, ova kuharica uvelike će promijeniti pogled na kuhanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo