Najskuplji vodič kroz kulinarstvo uskoro u prodaji

Mnogi će se složiti da je kuhanje jedna vrsta umjetnosti i znanosti.

18.8.2010.
12:03
VOYO logo

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking čine 2400 stranica u šest poglavlja, koji će se naći u prodaji od 1. prosinca.

Najavljena je i kao najveća i najskuplja kuharica do sada, a moći će se kupiti za 625 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogato ilustrirana knjiga vodi čitatelja putem tisuće izvornih slika potkrijepljene tekstom i objašnjenjima i na elegantan način pokazuje da znanost i tehnologija mogu biti potpuno jasne i privlačne.

Ovaj detaljan i opširan vodič kroz umjetnost i znanost kulinarstva, dizajniran je kako bi čitatelje podučio osnovnim trikovima molekularne gastronomije, poput izrade pjenica i korištenje tekućeg dušika, na pravilan i siguran način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni autori koji su sudjelovali u stvaranju ove fascinantne kuharice pojašnjavaju svaki detalj pripreme namirnica i kuhanja.

Tako se u pojedinim poglavljima osvrću i na važnost pravilnog rezanja mesa, pojašnjavaju fizikalna svojstva vatre i vode, konzerviranje hrane, govore o tehnikama kuhanja te o opremi koja je potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno poglavlje posvećeno je održavanju higijene u kuhinji a donose i dio povijesti kulinarstva.

Za sve ljubitelje gastronomije i one koji uživaju u spravljanju jela, ova kuharica uvelike će promijeniti pogled na kuhanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo