Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Mirisne jabuke

Zbog jednostavnosti i dostupnosti, kuhane jabuke s grožđicama i grubo nasjeckanim lješnjacima, zasigurno ćete s oduševljenjem ponovno pripremati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U kipuću vodu dodajte šećer, vanilin šećer, limunov sok, koricu cimeta i oguljeni, na listiće narezani đumbir. Zajedno kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta.

Jabuke ogulite i očistite im sredinu, a zatim ih stavite kuhati u vodu sa šećerom. Tijekom kuhanja jabuke okrenite i kuhajte sa svake strane po pet minuta. Pred kraj kuhanja dodajte oprane grožđice.

Jabuke stavite u odgovarajuće zdjelice ili na tanjur, prelijte ih tekućinom s grožđicama u kojoj su se kuhale i pospite grubo nasjeckanim lješnjacima. Na kraju poslužite sa šlagom.

Inače, ovako pripremljene jabuke možete poslužiti tople ili hladne.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike