Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Rim tim tagi WIN! /

Melkior Bašić otkriva kako napraviti savršene Baby Lasagne pred nadolazeću Doru

Za recept Baby Lasagna, bit će vam potrebna kupljene ili domaće lasagne bolognese

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iako cijelom Baby Lasagna timu europski žiri nije dodijelio zasluženu eurovizijsku pobjedu, učinii su nas ponosnima kao nikada do sada.

Zato smo mu odlučili posvetiti jedan brzi, jednostavni i prefini recept kako bi u pravom ugođaju mogli gledati nadolazeću Doru.

Za recept Baby Lasagna, bit će vam potrebna kupljene ili domaće lasagne bolognese, a kroz kraću obradu od njih možete napraviti slasticu za sve goste s kojima ćete gledati našu Doru. Na kraju ćete dobiti efektnu malu kockicu koja svojim ludim bojama i okusima podsjeća na cijelu ekipu. Preporučamo da ga i servirate uz slavenski milje.

Isprobajte ga, nećete požaliti

U nastavku slijedi cijeli postupak u tekstualnom obliku, a ako želite i pomoć videa i pogledati cijeli tijek kuhanja– posjetite MasterMeal stranicu. Samo budite strpljivi i sve će ići laganini.

Za Baby lasagne potrebno je znati samo jednu tehniku. Kako od gotovih lasagna bolognese napraviti Baby Lasagnu?

A nakon toga sve serviramo na tanjur na posebna način

Krenimo!

Baby Lasagna

Potrebne namirnice:

Gotove lasagne bolognese (kupljene ili domaće)

Maslinovo ulje (70g)

Pesto genovese

Grana padano

Postupak:

Ohlađene pripremljene lasagne izrežemo na kocke

Pripremimo smjesu od maslinovog ulja umiješanog u pesto genovese

Na tavu stavimo malo maslinovog ulja te zapečemo kocke lasagna sa svih strana kako bi dobile zlatnu boju

U lim za pečenje stavimo papir za pečenje

Položimo Baby Lasagnu u lim

Po vrhu naribamo grana padano

Pečemo dok se ne otopi grana padano na vrhu

Serviranje

Na tanjur za serviranje stavimo malo smjese od pesta genovesea i maslinovog ulja

Položimo baby lasagnu na smjesu

Tako dobivamo ludi izgled našeg voljenog izvođača i benda. Savršeno pred nadolazeću Doru

Dobar tek i sretno svima,

Melkior Bašić

POGLEDAJTE GALERIJU

POGLEDAJTE VIDEO Paška solana uskoro postaje orintološki rezervat?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike