Play ponuda

MCDONALD'S DEMONSTRIRAO TRIK S HRANOM I ZBUNIO INTERNET: 'Ne, ovo ne može biti dobra ideja'

Image
Foto: Shutterstock//Instagram

Kako biste uspješno izveli trik, naručite obrok koji dolazi u kutiji, poput Big Maca

30.11.2019.
8:12
Shutterstock//Instagram
Play ponuda

Svatko ima neki svoj način na koji jede hranu u McDonald'su, ali korisnici interneta pomalo su zbunjeni nakon što su iz popularnog restorana brze hrane otkrili neobičan trik za nošenje čitavog obroka u jednoj ruci.

'Ništa lakše'

McDonald's je na svojemu Instagram profilu objavio ilustraciju koja slikovito prikazuje kako uspješno balansirati s burgerom, pomfritom i pićem u samo jednoj ruci. Kako objašnjavaju, balansiranje kutije s burgerom na vrhu čaše s pićem tvori tanjur za vašu hranu.

"Jednostavno otvorite kutiju s burgerom, a u prazan prostor na poklopcu prebacite krumpiriće. Tako uravnoteženu kutiju postavite na poklopac čaše s pićem. Ništa lakše", stoji na McDonald'sovu Instagramu.

Image

MCDONALD'SOV TRIK POSVAĐAO INTERNET: Jeste li primijetili ovaj detalj na kutiji za pomfrit? Ni ne slutite čemu služi

Image

MCDONALD'SOV TRIK POSVAĐAO INTERNET: Jeste li primijetili ovaj detalj na kutiji za pomfrit? Ni ne slutite čemu služi

Ekipa isprobala - i požalila

Kako biste uspješno izveli trik, naručite obrok koji dolazi u kutiji, poput Big Maca. Slamka u čaši neka razdvaja dijelove otvorene kutije kao što je prkazano na ilustraciji. Neki korisnici društvenih mreža već su probali ovo izvesti i malo je reći da se nisu oduševili.

"Staviti vruću hranu na hladno piće nije dobra ideja", netko je komentirao, dok su mnogi priznali da su trik isprobali, ali im je pritom burger završio na podu.

Play ponuda
Play ponuda