Predjelo: Krema od lososa
25 dag usitnjenoga dimljenog lososa 25 dag krem sira 1 i 1/2 žličica hrena pola glavice luka
Izmiješajte losos, hren i sir. Dodajte samljeveni luk i ostavite u hladnjaku preko noći.
Servirajte uz topli tost.
Glavno jelo: Povrće na maslinovom ulju i jetrica
Sastojci: 1/2 kg pilećih jetrica 1/2 kg luka maslinovo ulje peršin sol i papar 1/2 tikvice 1/2 srednje velikog patlidžana
Upute: 1. Na laganoj vatri, uz par češnjeva češnjaka, pirjajte jetrica.
2. Nakon 10 minuta dodajte nasjeckane kuhane tikvice i pola nasjeckanog patlidžana, koji ste također prethodno kratko skuhali.
3. Začinite, poklopite i nakon 15 minuta skinute s vatre.
4. Poslužite uz zelenu salatu.
Desert: Čokoladne kocke
Biskvit: 7 jaja 7 žlica šećera 7 žlica brašna 1 i 1/2 dl mlijeka 12 dag maslaca 4 žlice kakaa 1/2 vrećice praška za pecivo
Krema: 1/2 l slatkog vrhnja 25 dag čokolade za kuhanje
Upute: U vrhnje natrgajte čokoladu, miješajte na laganoj vatri dok se čokolada ne otopi. Kremu prelijte preko hladnog biskvita natopljenog rumom i mlijekom.