Labrador se borio s tumorom, ali je uspio izdržati do vjenčanja svoje vlasnice

Image

Charlie Bear 15-godišnji je labrador koji je za svog života prošao prilično teške bitke, ali je upoznao i najbolju prijateljicu s kojom ga je ipak proveo ispunjen i sretan

24.9.2016.
20:36
Play logo

Charlie je nedavno uspavan, nakon što se dosta dugo borio s tumorom na mozgu, ali je živio taman toliko da uspije biti na vjenčanju svoje vlasnice Kelly O’Connell, a fotografije koje su ondje snimljene će vas rasplakati.

Kelly i Charlie sreli su se kad je on imao samo 12 mjeseci, nakon što je ostavljen ispred trgovine te doveden u sklonište gdje je Kelly radila dok je još studirala veterinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tad nisam bila spremna nabaviti psa. Imala sam 19 godina, još sam živjela s roditeljima i studirala i to mi je bilo zadnje na pameti. A onda kad je došao u sklonište rekla sam 'Da, ovo će biti moj pas i vodim ga kući'", ispričala je Kelly za BuzzFeed.

Charlie i ona postali su najbolji prijatelji, odrasli su zajedno i zajedno iz New Yorka preselili u Colorado

shimmer fallback
shimmer fallback

Prije šest godina upoznala je veterinara Jamesa Garvina, a uskoro je s Charliem preselila k njemu i njegovim sinovima

shimmer fallback
shimmer fallback

Prošlog travnja Charliu je dijagnosticiran tumor na mozgu i prognoze nisu bile nimalo dobre

shimmer fallback
shimmer fallback

Tjedan dana prije vjenčanja imao je ozbiljne napadaje i jako je patio. Kelly i James morali su donijeti najtežu odluku i odlučili da ga uskoro moraju uspavati

shimmer fallback
shimmer fallback

No, nakon nekoliko mučnih dana, Charlie više nije imao napadaje i činilo se da će uspjeti preživjeti do vjenčanja. "Bio je to potpuno novi pas. Pomislila sam - on to mora doživjeti"

shimmer fallback
shimmer fallback

Vjenčali su se 1. rujna, no Charlie je već toliko oslabio da ga je Kelly nazad morala nositi u rukama. "Ali neprestano smo si ponavljali 'Uspio si, prijatelji. Uspio si'"

shimmer fallback
shimmer fallback

Kelly je rekla kako mu je u očima vidjela da se zbog nje trudio izdržati do vjenčanja. "Na fotografijama se vidi koliko je sretan, doslovno se smijao. I tada nije patio. Iako ga je tijelo izdalo, bio je presretan", ispričala je.

Charlieja su uspavali 9. rujna, a svoj je posljednji dan proveo kod kuće, okružen njemu najdražim ljudima

Image
Image

Izvor: Facebook

"To što je uspio doživjeti vjenčanje i što imam ove prekrasne fotografije da ga se uvijek sjećam neopisivo mi znači. Bilo je to fenomenalnih 15 zajedničkih godina", rekla je Kelly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo